Beauty Works 24 Instant Braid Champagne Blonde | 5055629145125

Geef je paardenstaart de transformatie die het verdient met Beauty Works’ Insta Braid paardenstaart haarverlenging. Bij 24 profiteert u van een royale toename in lengte en volume voor een vollere, meer glanzende illusie. Dankzij de handige clip-in constructie is hij in een handomdraai te gebruiken, ideaal voor last-minute make-overs.De vlechtverlenging is gemaakt van 100% Remy menselijk haar, wat betekent dat uw nieuwe lokken net zo werken als uw echte lokken, voor een natuurlijke look en gevoel. Het haar is voorgesneden en kan naadloos in een bestaande paardenstaart worden gevlochten en met een haarband worden vastgezet. Ontdek ongelooflijke niveaus van dikte en body, of uw haar nu fijn, medium of dik is.

Prijs: 101.95   (klik hier voor meer informatie