Beauty Works 12 dagen van Kerstmis Cadeau Kalender | 5055629145699

Betreed ons beauty wonderland en ontdek achter elke deur luxe haarverzorging en exclusieve traktaties, met de limited edition Beauty Works 12 Days of Christmas Gift Calendar. Bereid je manen dit feestelijke seizoen voor en tel af naar Kerstmis met de must-have beauty adventskalender van dit jaar. Het perfecte cadeau voor onder de boom of als cadeautje voor jezelf, met een scala aan haarproducten, van favoriete haarverzorgingsproducten tot luxe haaraccessoires.Scroll naar beneden om te zien wat er in zit…***SPOILER ALERT***        De Advent Kalender bevat:Parel Voedend Arganolie Masker 50mlBeauty Works Pearl Nourishing Argan Oil Mask is speciaal geformuleerd om diep te voeden en alle haartypes te herstructureren. Verbeter de textuur en glans van je haar in slechts 10 minuten met onze supervoedende formule. Met een combinatie van organische arganolie en melkproteïnen zorgen de befaamde eigenschappen van keratine ervoor dat elke haarlok gerevitaliseerd en gevoed aanvoelt en dat het haar meer body en kleur krijgt.Onze formule werkt als een diep verzorgende behandeling, ontworpen om het haar te herstellen, deze romige formule helpt om de lokken te hydrateren en zorgt ervoor dat ze zacht en glanzend zijn. In een zwaardere concentratie dan normale conditioners. U kunt een haarmasker gedurende een langere periode laten intrekken, van 5 minuten tot een hele nacht, afhankelijk van de gezondheid van uw haar of haarextensies. Wekelijks gebruiken om de voeding van de haarextensies te herstellen.Texturiserende Spray 100ml – Kalender ExclusiefArgan Serum 90mlDe verjongende behandeling is samengesteld met een mix van de fijnste arganoliën om het haar diep te voeden en het er gezond uit te laten zien met ultieme glans. Voed de extensions volledig en gebruik dagelijks op nat of droog haar. Tem kroes en vliegen, repareer gespleten haarpunten en geef het haar weer een spiegelglans. Eenvoudig aan te brengen op handdoekdroog haar om het haar te ontwarren en handelbaarder te maken bij extensions en natuurlijke haartypes. Arganolie is een eeuwenoud schoonheidsgeheim dat vele toepassingen kent en het haar helpt te hydrateren en te verzachten. Met zijn hoge gehalte aan antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E, helpen de voordelen van arganolie op natuurlijke wijze de elasticiteit van het haar te verhogen en glans te geven aan dof, futloos haar. Beauty Works Argan Oil in 80ml formule is 100% veganistisch vriendelijk onze natuurlijke ingrediënten zorgen voor zacht handelbaar haar.10-in-1 Wonder Spray 250mlVerwen je haar met Beauty Works Ten-in-One Miracle Spray, een multifunctionele haarbehandeling die je lokken voedt, herstelt en beschermt tijdens warmtestyling. De innovatieve formule, verrijkt met argan en macadamia, vult verloren oliën in het haar aan en helpt pluis te elimineren, een spiegelende glans te herstellen en gespleten haarpunten te voorkomen. Deze haarverzorgingsessentie is geformuleerd om de gezondheid van uw haar te behouden, te beschermen en te herstellen in één eenvoudige spray.Dream Shine 50mlBeauty Works Dream Shine werkt als een vochtigheidsschild voor je haar om pluizig haar tegen te gaan, verzegelt elke afzonderlijke haarlok en geeft je haar een droomachtige glans en glans.Ontklittende borstelLimited edition gouden ontklittende borstel die moeiteloos door het haar glijdt om knopen te verwijderen en breuk te verminderen, voor glad en glanzend haar. Ontworpen voor gebruik met haarextensies. De zachte borstelharen zijn zacht voor het haar en voorkomen dat het haar blijft haken of eraan gaat trekken.Haar Accessoire TrioLuxueus accessoire trio met een heerlijk zachte, zwart fluwelen scrunchie en twee oversized, met parels versierde haarclips. Voeg een vleugje glamour toe aan elk kapsel en verander uw look, ongeacht de gelegenheid.Hittebescherming Spray 50mlVerleng de levensduur van uw hairextensions en spray onze hittebeschermingsformule op nat haar en föhn het in de lokken. Onze lichtgewicht formule is een essentieel voor gebruikers die dagelijks haarextensies stylen met verwarmde tools. Bescherm haar en extensions tegen kleurvervaging en minimaliseer de schade aan je haarextensions door een hittebeschermende spray toe te voegen aan je haarverzorgingsroutine.Pearl Voedende Arganolie Shampoo (Sulfaatvrij) 50mlOnderhouden van gezonde hairextensions met de Beauty Works essentiële haarverzorging, laat het haar voelen gerevitaliseerd, vol van lichaam en glans met een selectie van haarverzorging specifiek geformuleerd met essentiële ingrediënten die zijn ontwikkeld om de levensduur en de prestaties van uw haar extensies te verlengen.Pearl Voedende Arganolie Conditioner 50mlSpeciaal geformuleerd om haarextensies te behandelen. Beauty Works Pearl Nourishing Argan Oil Conditioner is deskundig samengesteld om alle haartypes te voeden, te herstellen en te ontwarren. Een combinatie van organische Arganolie en Melkproteïnen die een gezamenlijke werking vormen waardoor het haar een intens glanzende finish, grote zachtheid en glans krijgt. De toegevoegde keratine staat bekend om zijn herstellende en voedende werking en garandeert elke haarlok body en toon. Kleurveilig en vrij van sulfaten, SLES en parabenen.Baby strand golf kamSuper Hold Haarspray 100mlHoud je stijl onder controle met de Beauty Works super hold haarspray 100ml. Vermijd vervelende flyaways en set en slay je haar, zodat je verder kunt gaan met je dag zonder te denken aan kroes. De Limited Edition spray is super fijn en creëert een onzichtbare sluier over elk kapsel die de lokken een zachte, zijdezachte uitstraling geeft en tegelijkertijd extreem fixeert.

Prijs: 90.45   (klik hier voor meer informatie