Barry M Cosmetics Matte Velvet Nail Paint 10ml (Various Shades) – Lake House | 5019301052293

Ontworpen met aromatherapie in gedachten, is this works’ rollerball bedoeld om te gebruiken op stressvolle momenten. Met een rijke concentratie essentiële oliën, komen noten van neroli, lavendel en ylang ylang samen om een geur te creëren die geïnspireerd is door een gevoel van kalmte. Het zit in een draagbare rolverpakking, waardoor het een onmisbaar product is voor onderweg, voor momenten van mindfulness waar u ook bent in de wereld. De formule wordt aangedreven door fMRI-technologie voor hersenbeeldvorming, wat betekent dat de geur wordt aangedreven door een dieper begrip van ontspanning. Dankzij de kokosolie zal de rollerbal uw huid niet uitproberen, zodat u zich de hele dag comfortabel voelt.

Prijs: 4.95   (klik hier voor meer informatie