bareMinerals Skin Longevity Long Life Kruiden Serum Duo | 194248029302

Het bareMinerals Skin Longevity Long Life Kruidenserum bevordert een veerkrachtige, gezond uitziende huid. Deze cadeauset bevat een full-size en een travel-size versie van het SKINLONGEVITY Long Life Herb Serum en is ontworpen om uw teint te versterken en te voeden.De formule bevat anti-verouderingsingrediënten en helpt fijne lijntjes te verzachten en een oneffen textuur te egaliseren. Langlevend kruid werkt samen met krachtige botanische extracten om de huid te helpen voeden, terwijl getracht wordt veel voorkomende tekenen van veroudering te minimaliseren.Het serum op plantaardige basis is geschikt voor alle huidtypen en helpt de teint helder en stralend te houden. In een doos gemaakt van 30% gerecycled materiaal en zonder plastic.Inhoud set:SKINLONGEVITY lang leven kruidenserum 30mlSKINLONGEVITY lang leven kruidenserum 15ml

Prijs: 42.45   (klik hier voor meer informatie