bareMinerals It’s a Blur Mini Blush and Matte Lip Colour Set | 098132589333

Verfraai uw teint met de bareMinerals It’s a Blur Mini Blush and Matte Lip Colour Set. Deze cosmeticaset is ontworpen om het gezicht en de lippen te verfraaien met een vleugje natuurlijk ogende kleur. Het dynamische duo, dat geschikt is voor uiteenlopende huidtinten, bestaat uit een luxueuze blush en een weelderige vloeibare lipstick, die zowel qua kleur als qua prestaties uitblinken. Dit krachtige duo werkt samen om uw gezicht te verfraaien met een gewichtloze gloed van pigment, en ondersteunt een naadloze, gezond uitziende afwerking. De set bevat: BOUNCE & BLUR Blush in ‘Mauve Sunrise’ Ontdek een stralende portie kleur met een gewichtloze structuur. Deze van-klei-tot-poeder-rouge zit vol huidvriendelijke ingrediënten voor een gaaf en gehydrateerd uiterlijk. Door de soft-focus pigmenten zijn oneffenheden in de huid minder zichtbaar, en door de naturelle blos, die in meerdere laagjes kan worden aangebracht, ziet de teint er meteen beter uit. Vitamine B helpt de zichtbaarheid van poriën te minimaliseren, terwijl plantenextracten helpen bij het creëren van een gladde afwerking. De poederblush laat zich moeiteloos aanbrengen en vermengt soepel voor een naadloze, zachte uitstraling. Gen Nude™ Matte Liquid Lip Colour in ‘Juju’ Deze luxueuze vloeibare lipstick verfraait uw lippen met een langhoudende, pigmentrijke kleur. De lichte lipkleur heeft een crème-naar-matte formule die de lippen volledig bedekt en moeiteloos over de lippen glijdt. De vloeibare lipstick is gewaagd, verleidelijk en ultrazacht. Hij droogt op tot een natuurlijke, matte afwerking die niet afbrokkelt, schilfert of zich in fijne lijntjes nestelt. Een flexibele applicator zorgt voor maximale precisie tijdens het gebruik, zodat u uw lippen kunt opvullen met een deken van weelderige, egale kleur. De lipkleur heeft een subtiele vanillegeur en is verrijkt met vochtinbrengende eigenschappen om droogheid en schilferen tegen te gaan, voor een soepele, zijdezachte afwerking. U kunt rekenen op een gedurfde, egale dekking met deze romige matte vloeibare lipstick.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie