bareMinerals Get Started Bundle (Various Options) – Warm Dark | 98132143306

Creëer een vlekkeloze teint terwijl u ook uw huid verzorgt met de bareMinerals Get Started Bundle. Deze collectie, die verkrijgbaar is in een hele reeks mogelijkheden, heeft voor elk wat wils, met een breed scala aan tinten. Deze basisbundel helpt u aan de slag te gaan en verenigt de beruchte poederfoundation van het merk met de transparante finishing power, vergezeld van een zijdezachte make-up kwast voor een naadloze applicatie. Alsof dat nog niet genoeg is, zit er bij de set ook een aanvullend serum, dat onvermoeibaar werkt om de huid van droog en dof om te toveren tot stralend en dauwfris. Maak kennis met het bareMinerals geheim met deze fantastische set. De set bevat: Original SPF15 Foundation (8g) bareMinerals Original SPF 15 Foundation is de vriendelijkste, meest natuurlijke make-up die u kunt vinden. Hij minimaliseert onvolmaaktheden terwijl hij uw huid zachtjes polijst, zodat u een vlekkeloze, satijnzachte teint krijgt. Ervaar het pure genot van zijde mineralen op uw huid. De lichte formule haalt jaren van uw teint af door fijne lijntjes te verzachten en te minimaliseren. De super camouflerende kracht bedekt oneffenheden, littekens, zonneschade, couperose, acne en verkleuringen, terwijl de vederlichte formule betekent dat het gewichtloos aanvoelt op uw huid, met een finish die zo transparant is dat u er volkomen natuurlijk uitziet. De foundation, die voorzien is van SPF 15, beschermt uw huid ook tegen de schadelijke zonnestralen. De innovatieve formule ziet eruit als een poeder, voelt aan als een crème en brengt aan als zijde, waardoor de huid een natuurlijke glans krijgt. Mineral Viel- bareMinerals Original (9g) Deze transparante finishing poeder versmelt met uw huid en minimaliseert uw poriën voor een perfect egale teint. De formule is op basis van maïszetmeel en is zo licht als een veertje…dus het enige wat u ziet is een glansloze huid! Perfect om de hele dag door te gebruiken, deze formule bevat geen talk, parfum of bindmiddelen. Draag over bareMinerals foundation of blush voor een prachtige, zachte afwerking. bareMinerals werkt als een fysieke, veilige, niet-chemische blokkade tegen de schadelijke stralen van de zon. Ze zijn erg goed voor de huid omdat ze kalmerende en verzachtende ingrediënten bevatten, waardoor ze perfect te gebruiken zijn als u last heeft van een gevoelige huid. Mooie afwerkingsborstel Het ultieme gereedschap voor het aanbrengen van losse minerale foundations en blusher. Met een speciaal ontworpen, uniek bollend middelpunt houdt de make-upkwast precies de gewenste hoeveelheid poeder vast voor moeiteloos en snel aanbrengen. De gegolfde synthetische vezels zijn ultrazacht en zacht voor de huid. Bereik professionele resultaten en een gladdere, gelijkmatige en natuurlijk ogende afwerking, keer op keer. Skinlongevity (8ml) De makers van clean beautymerk bareMinerals presenteren de nieuwe Skinlongevity Long Life Herb-collectie, met huidverzorgende, veganistische huidverzorgingsproducten waarvan klinisch is bewezen dat ze de huidbarrière versterken en beter bestand maken tegen dagelijkse beschadiging. De anti-aginglijn is gebaseerd op drie hoofdingrediënten, vermengd met andere hydraterende ingrediënten: bareMinerals’ gepatenteerde Long Life Herb-extract, Californische papaver en niacinamide. Long Life Herb, ook bekend als Chomeiso, is een krachtige plant, afkomstig uit Okinawa (een eiland in het zuidelijkste puntje van Japan) en wordt vereerd om zijn hoge concentratie aan antioxidanten, vitaminen en mineralen zoals calcium, magnesium, kalium en polyfenolen. Het wordt op verantwoorde wijze geteeld zonder landbouwchemicaliën, pesticiden of kunstmest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Californische papaver is een andere rijke bron van antioxidanten die de huid helpt beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl niacinamide of vitamine B3 de barrièrefunctie van de huid versterkt om vochtverlies te voorkomen. Dit krachtige serum uit de huidversterkende collectie zorgt voor een gewichtloze, hydraterende sluier die de huid onmiddellijk voedt met een dagelijkse dosis voedzame hydratatie. Aangebracht op een schone huid onder uw vochtinbrengende crème, absorbeert het zijdeachtige serum snel en laat de huid stralend, vol en afgeschermd van omgevingsstressoren achter. Behoud de jeugdig ogende levensduur van uw huid met deze exclusieve, plantaardige collectie. Getest door dermatologen en oogheelkundigen. Niet-comedogeen. Vrij van parabenen, ftalaten, formaldehyde, chemische zonnecrème, triclosan, triclocarban, propyleenglycol, minerale olie, koolteer en microkorrels. Diervriendelijk. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 100.95   (klik hier voor meer informatie