bareMinerals Exclusive Skinlongevity Long Life Herb Serum 50ml | 098132589210

De makers van clean beautymerk bareMinerals presenteren de nieuwe Skinlongevity Long Life Herb-collectie, met huidverzorgende, veganistische huidverzorgingsproducten waarvan klinisch is bewezen dat ze de huidbarrière versterken en beter bestand maken tegen dagelijkse beschadiging. De anti-aginglijn is gebaseerd op drie hoofdingrediënten, vermengd met andere hydraterende ingrediënten: bareMinerals’ gepatenteerde Long Life Herb-extract, Californische papaver en niacinamide. Long Life Herb, ook bekend als Chomeiso, is een krachtige plant, afkomstig uit Okinawa (een eiland in het zuidelijkste puntje van Japan) en wordt vereerd om zijn hoge concentratie aan antioxidanten, vitaminen en mineralen zoals calcium, magnesium, kalium en polyfenolen. Het wordt op verantwoorde wijze geteeld zonder landbouwchemicaliën, pesticiden of kunstmest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Californische papaver is een andere rijke bron van antioxidanten die de huid helpt beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl niacinamide of vitamine B3 de barrièrefunctie van de huid versterkt om vochtverlies te voorkomen. Dit krachtige serum uit de huidversterkende collectie zorgt voor een gewichtloze, hydraterende sluier die de huid onmiddellijk voedt met een dagelijkse dosis voedzame hydratatie. Aangebracht op een schone huid onder uw vochtinbrengende crème, absorbeert het zijdeachtige serum snel en laat de huid stralend, vol en afgeschermd van omgevingsstressoren achter. Behoud de jeugdig ogende levensduur van uw huid met deze exclusieve, plantaardige collectie. Getest door dermatologen en oogheelkundigen. Niet-comedogeen. Vrij van parabenen, ftalaten, formaldehyde, chemische zonnecrème, triclosan, triclocarban, propyleenglycol, minerale olie, koolteer en microkorrels. Diervriendelijk. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 58.95   (klik hier voor meer informatie