BARBER PRO 12 Dagen van de Essentials van de Verzorging Adventskalender | 5060601934116

Bereik die feestelijke gloed met BARBER PRO’s 12 dagen verzorgings adventskalender voor mannen. Boordevol met een reeks bekroonde reinigende en hydraterende verzorgingsproducten, is dit het kerstcadeau dat maar blijft geven.Scroll naar beneden om te zien wat er in zit…***SPOILER ALERT***        Inhoud set:Verhelderend Masker x2Het masker zit boordevol antioxidanten en helpt de huid te beschermen tegen externe stressfactoren, terwijl kurkuma-extract de huid verheldert en egaliseert voor een goed uitgeruste uitstraling.Gentleman’s Sheet Mask x2Dit bekroonde masker zit boordevol groene thee en collageen en is ontworpen om uw teint te verhelderen door de droge huid te hydrateren en te verzachten.Super Oogmasker x2Dit oogmasker pakt vermoeide ogen, wallen en donkere kringen aan en werkt verzachtend, verkoelend en hydraterend op dit delicate gebied.Onderoogmasker (Verpakking van 3)Kalmeer vermoeide en gezwollen ogen met deze intensieve onderoogbehandeling. Het minimaliseert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, schaduwen onder de ogen en droogte voor een frisser, jeugdiger uiterlijk.Post Shave verkoelend masker x2Het masker na het scheren zit stevig op het gezicht en biedt een onmiddellijk verkoelend effect. Het voedt en hydrateert de huid en helpt roodheid na het scheren te verminderen.Schuimend Reinigend Sheet Mask x2Het zelfborrelende masker creëert een micro-massage voor het gezicht. Het reinigt de huid grondig en pakt poriën en mee-eters aan.Face Putty Peel Off Masker (Pack van 3)Het verjongende masker maakt gebruik van geactiveerde houtskool en verwijdert onzuiverheden van de huid, maakt mee-eters los en vermindert de zichtbaarheid ervan.

Prijs: 44.45   (klik hier voor meer informatie