BaByliss Freedom Collection Dryer Gift Set | 3030054657377

Voorzie in al je droogbehoeften met de BaByliss Freedom Collection Gift Set. Deze set, het perfecte vakantiecadeau, bestaat uit 1 haardroger en een selectie essentiële accessoires voor een gemakkelijke, luchtige styling.De set bevat: 2200W Haardroger x 1Een krachtige haardroger die u volledige controle geeft. Met de aparte warmte- en snelheidsschakelaars kunt u de perfecte instelling voor uw haar kiezen. Deze haardroger geeft volume en vorm voor snel, moeiteloos drogen.Compacte rugzak x 1Neem al uw BaByliss benodigdheden mee in één handige, zwarte rugzak.Smoothing Mini Hairbrush x 1Ontklit als een pro met deze mini haarborstel, perfect om mee te nemen voor onderweg.Self-Grip Rollers x 2Ontworpen om lift, volume en beweging aan uw stijl toe te voegen.Sectioning Clips x 2Hiermee kunt u uw haar in secties verdelen voor een superieure, gecontroleerde styling.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie