Aveda Invati Advanced System Light Set | 018084027066

Voed uw haar en hoofdhuid intensief met het rijke masker van Aveda, dat speciaal is samengesteld voor dunner wordende lokken. Het helpt om een dikker uiterlijk te creëren en versterkt elke streng voor een sterker uitziend eindresultaat. De diep hydraterende formule maakt uw haar zachter en gladder en geeft het een stralende glans. Het masker zit boordevol plantaardige ingrediënten en bevat stylingpolymeren die helpen om uw manen een vollere vorm te geven. Zij werken vanaf de aanzet tot aan de uiteinden, en richten zich op afzonderlijke lokken om deze voller te maken en te perfectioneren voor een volumineuzer resultaat. Speciale moleculen komen samen om kwetsbare gebieden te ondersteunen, beschadigingen aan te pakken en dunner wordend haar te versterken. Dankzij een cocktail van oliën, waaronder kukuiolie, zult u kunnen genieten van een soepel, gehydrateerd oppervlak dat verzorgd aanvoelt. Het masker kan zowel op normaal als op droog haar gebruikt worden. Het laat geen zware residu’s achter en is gemakkelijk af te spoelen, zodat u uw natuurlijke, glanzende lokken overhoudt. Afgemaakt met Aveda’s eigen pure-fume™, zal uw haar na gebruik delicaat geparfumeerd zijn. 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Vrij van siliconen, parabenen, minerale olie, petrolatum, formaldehyde, dierlijke ingrediënten, synthetische geurstoffen en gluten. Diervriendelijk.

Prijs: 120.45   (klik hier voor meer informatie