Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment 100ml | 018084019580

Ontwar en verzacht uw lokken met Aveda’s conditioner, een formule die de krachten van planten gebruikt om essentiële weldaad te bieden. De conditioner ondersteunt de bestaande bindingen in uw haar, versterkt uw lengten en maakt uw manen gladder en glanzender met een glanzend uiterlijk en gevoel. De lichtgewicht conditioner verzwaart het haar niet, waardoor het zelfs geschikt is voor fijnere haartypes. Dit doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit, want de conditioner versterkt, verstevigt en blaast nieuw leven in haar dat door kleur- en chemische behandelingen is beschadigd. Het maakt elke haarlok gladder, waardoor uw haar borstelen een fluitje van een cent wordt en u minder aan hoeft te trekken om het risico op haarbreuk te minimaliseren. Net als andere producten in de lijn wordt de conditioner verwend met een royale dosis van Aveda’s pure-fume™, een geur die is samengesteld uit pure bloemen- en plantenextracten, waaronder ylang ylang, roos en marjolein. Geschikt voor alle haartypes en texturen, zelfs gekleurd en chemisch behandeld haar. Gemaakt met 98% natuurlijk afgeleide ingrediënten uit planten, water of mineralen zonder petroleum. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 37.95   (klik hier voor meer informatie