Australian Bodycare Hair Loss Kit | 5709455008504

Geschikt voor dunner wordend, plat, futloos haar dat een voedende knuffel nodig heeft, Australian Bodycare’s unisex Hair Loss Kit is ontworpen om het haar in drie doeltreffende stappen te versterken, te volumiseren en te beschermen. Het beautymerk laat de onmetelijke voordelen zien die de krachtige olie, gewonnen uit de bladeren van de Australische tea tree, te bieden heeft. Deze geneeskrachtige olie wordt al eeuwenlang door de Australische Aboriginals gebruikt en is wereldwijd bekend om zijn antiseptische eigenschappen. Het is een vertrouwd ingrediënt dat in veel haarverzorgingsproducten te vinden is, zoals shampoo, conditioner en middelen tegen roos, kaalheid, luizen en hoofdhuidontstekingen. Roos en overtollig talg kunnen de haarzakjes verstoppen, waardoor de haarwortels zwak worden en het haar uitvalt. Tea tree olie stimuleert en verhoogt de bloedstroom naar het gebied, waardoor de conditie van de haarfollikels verbetert, wat op zijn beurt een gezonde haargroei bevordert. De meervoudige eigenschappen bestrijden bacteriën en helpen de poriën van de hoofdhuid ontstoppen, wat betekent dat de vereerde olie kan werken om de huid van de hoofdhuid schoon te maken en te versterken, en zo infecties of aandoeningen zoals roos te voorkomen. Dikkere, vollere en sterkere lokken zijn slechts drie stappen verwijderd. Dermatologisch getest. Geschikt voor dunner wordend haar. Geschikt voor veganisten. De set bevat: Hair Loss Serum (100ml) Dit zijdezachte, lichte serum is een leave-in serum verrijkt met natuurlijke Australische tea tree olie, ideaal voor iedereen die last heeft van haaruitval, terugwijkende haarlijnen of heel dun, fijn haar heeft. De unieke combinatie van de ingrediënten Capilia Longa, theeboomolie, biotine en niacinamide zorgt voor een optimale conditie van de hoofdhuid, voor dikker en sterker haar. Hair Loss Shampoo (250ml) Een verzorgende shampoo die de hoofdhuid, de aanzet en de lengtes reinigt en onzuiverheden verwijdert. De formule, ook op basis van tea tree olie, creëert een romig schuim, dat elke haarlok versterkt en veerkrachtig maakt tegen haaruitval. Ook verrijkt met capilla longa, een actief bestanddeel dat haargroei bereikt via een biologische aanpak dankzij plantaardige groeifactoren. Hair Loss Spray (150ml) Deze gewichtloze spray, verrijkt met dezelfde ingrediënten, is ontworpen om de kwaliteit van de bindingen in uw haarvezel te helpen verbeteren en u te beschermen tegen afbreken.

Prijs: 59.95   (klik hier voor meer informatie