Aromatherapy Associates Rose Hand Cream 50ml | 642498013256

Dompel uw huid onder in weldaad met de Aromatherapy Associates Rose Bath and Shower Oil. Het bekroonde merk staat bekend om zijn expertise in alles wat met aromatherapie en met de hand gecombineerde blends te maken heeft, en om zijn passie voor ethisch verantwoorde componenten. De luxe, lichte badolie glijdt moeiteloos over uw basis en wordt snel geabsorbeerd, zodat er geen zware, plakkerige restjes achterblijven. De bad- en doucheolie sluit vocht in en bevordert een langdurige, voelbare zachtheid, terwijl droge huid en ruwheid worden geminimaliseerd. Zodra de fles wordt geopend, komt er een verkwikkend aroma vrij, met speelse noten van weelderige roos, poederachtige geranium en zachte, rijke palmarosa die de zintuigen strelen en u laten koesteren in de ambiance die ontstaat. De badolie is ideaal voor mensen die van hun reinigingssessies een ritueel willen maken, waarbij de betoverende mix van geuren de perfecte sfeer creëert om zich op te laden na een lange dag. Met alleen de zuiverste, meest natuurlijke ingrediënten, kunt u er zeker van zijn dat alleen de vriendelijkste componenten uw huid omhullen.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie