Aromatherapy Associates Revive and Reset Edit | 642498001734

Begin uw dag goed met de Aromatherapy Associates Revive and Reset Edit, een kit met vijf stemmingsversterkende en huidverfrissende producten om u voor te bereiden op de drukke uren die voor u liggen. De set bevat: Revive Morning Bath & Shower Oil (9 ml) Stimuleer lichaam en geest met de essentiële oliën van grapefruit, rozemarijn en jeneverbes om de bloedsomloop te stimuleren en de traagheid van u af te schudden voor een verkwikkende start van de dag. Revive Body Wash (40 ml) De verfrissende douchegel is versterkt met kokosextract, en verandert tijdens het aanbrengen in een dikke schuimlaag met een reinigend en verkoelend effect over uw hele lichaam. Dankzij de mix van essentiële oliën van bergamot, grapefruit en pepermunt voelt u zich de hele dag fris en energiek. Komt in een handige pompfles. Revive Morning Rollerball (10ml) De stimulerende formule, die vakkundig gemengd is met verkwikkende grapefruit, rozemarijn en jeneverbes, kan de hele dag door gebruikt worden om uw stemming te verbeteren. De revitaliserende oplossing is perfect voor onderweg of om mee te nemen in uw handtas, en geeft u een wakker gevoel, klaar voor de drukke dag. Revive Body Gel (40 ml) Verfris lichaam en geest met de verkwikkende krachten van de essentiële oliën van grapefruit, rozemarijn en jeneverbes. Deze revitaliserende gelbehandeling werkt om de teint en textuur van de huid te egaliseren, de bloedsomloop en ontgifting te stimuleren en het vochtretentieproces te verlichten, terwijl de huid zacht en soepel aanvoelt. Hydrating Revitalising Face Oil (3 ml) Deze luxueuze, lichte olie hydrateert de huid diep en zorgt voor een jeugdig uitziende gloed. Deze gezichtsolie wordt onmiddellijk geabsorbeerd en sluit het revitaliserende vocht in. De essentiële olie van Frankincense helpt de huid te verjongen, terwijl rozenolie de huid gladder en steviger maakt. Perfect voor alle huidtypes die een dagelijkse oppepper van vitaliteit nodig hebben en die van binnenuit verlicht willen worden.

Prijs: 37.45   (klik hier voor meer informatie