Aromatherapy Associates Relax and Sleep Edit | 642498001635

De Aromatherapy Associates Relax and Sleep Edit maakt gebruik van de krachten van kalmerende oliën en helpt de huid te kalmeren, de spieren te verzachten en de zintuigen in evenwicht te brengen voor een hersteld gevoel van welzijn. Gevat in een etui met rits voor gebruik onderweg. De set bevat: Deep Relax Bath & Shower Oil (9 ml) Een meervoudig bekroonde formule die helpt om lichaam en geest te kalmeren voor het slapengaan. Deze luxueuze behandeling is vakkundig samengesteld met essentiële oliën van vetiver, sandelhout en Engelse kamille en is perfect om een overactieve geest te kalmeren en te ontspannen na een drukke, stressvolle dag. Relax Body Wash (40 ml) Een heerlijk geurende formule op gelbasis die werkt om de huid en de zintuigen te verwennen. Deze milde, luxe douchegel met kokosextract (een natuurlijk schuimend ingrediënt), reinigt en verzacht de huid, terwijl de mix van essentiële oliën uit lavendel, petitgrain en vetivert een kalmerende en rustgevende uitwerking heeft op de geest. Perfect om te ontspannen na een stressvolle dag en om vredig en ongestoord te kunnen slapen. Deep Relax Roller Ball (10 ml) Een intense pulstherapie om lichaam en geest voor te bereiden op een ongestoorde slaap. De formule, die de krachten van vetivert, kamille en sandelhout verenigt, geeft een wolk van pure rust vrij om de zintuigen te kalmeren en te verzachten, terwijl u kunt genieten van een vredige slaap. De-Stress Muscle gel (40 ml) Een lichte, snel absorberende gel die vermoeide, hardwerkende ledematen kalmeert met de krachten van essentiële oliën van rozemarijn, zwarte peper, lavendel en gember. Ideaal na een lange dag of een intense training. Verzacht de pijn en verkoelt onmiddellijk voor een aanhoudend comfortabel gevoel. Hydrating Nourishing Face Oil (3 ml) Een unieke formule die de huid kalmeert en voedt en tegelijkertijd beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf. De luxueuze mix van teunisbloem, sandelhout en geranium is perfect voor de gevoelige of vochtarme huid die vocht nodig heeft, en bevordert een zachte, zijdezachte teint met jeugdige glans.

Prijs: 37.45   (klik hier voor meer informatie