Aromatherapy Associates Moments To Treasure | 642498016073

Ontdek een speciale schat aan lekkernijen met de Aromatherapy Associates Moments to Treasure. Deze cadeauset zit boordevol aromatherapieproducten en vult uw collectie aan met een groot aantal ontspannende geuren en formules.Inhoud set:De-Stress Geest Bad & Douche OlieDe-Stress Spier Bad & Douche OlieRevive Ochtend Bad & Douche OlieOndersteunende Breathe Bad & Douche OlieRoos Bad & Douche OlieOndersteunende Equilibrium Bad & Douche OlieInnerlijke Kracht Bad & Douche OlieBos Therapie Bad & Douche OlieRevive Roller BalDe-Stress Roller BallRelax Roller BallDiep Ontspannen Bad & Douche OlieDeep Relax Sleep Well Body ButterRelax KaarsDiep Ontspannen Slaap NevelDe-Stress Spier GelRevive Douche OlieDe-Stress Douche OlieLichaamsborstel x 1

Prijs: 254.45   (klik hier voor meer informatie