Aromatherapy Associates Moment of Indulgence Set | 642498012976

Voor degenen die een zelfzorgreset verdienen of herinnerd moeten worden om een moment voor zichzelf te nemen. Zak weg in de opwekkende krachten van onze decadent warme Rozenmelange in een flesje met 100% natuurlijke, therapeutische bad- en douche-olie. Maak uw verwenmoment compleet met een Relax kaars en de krachtig verjongende werkstoffen van onze 100% zuivere Frankincense Hydrosol Bladmaskers. Bereid u voor op de ultieme reset van geest, huid en lichaam.De set bevat:Rose Bath and Shower Oil 55mlOntdek Rose Bath and Shower Oil, onderdeel van onze Rose Reimagined collectie. Het ultieme in luxueuze zelfzorg.Warm Damask Rose, bekend als een natuurlijk anti-depressivum, wordt gecombineerd met pure etherische oliën van Geranium en Palmarosa, die samenwerken om een krachtig therapeutisch mengsel te creëren dat uw geest verheft en uw huid verrijkt.2x Hydrosol Sheet MaskOnze innovatieve Hydrosol Sheet Mask levert een diep doordringende, intensieve slag van huidverjongende effecten. De anti-slip, biologisch afbreekbare vellen verheffen een huidverzorgingsritueel tot een therapeutische behandeling. Doordrenkt met onze handgemengde etherische oliën en krachtige actieve stoffen van 100% zuiver destillaat Frankincense Hydrosol en kurkumaolie om fijne lijntjes aan te spannen en te verminderen, levert elk blad ook een boost van hyaluronzuur en textuurverfijning van kurkuma. Blaas de huid nieuw leven in en laat het haar stralen.Relax Candle Votive 70g

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie