Aromatherapy Associates Hand Wash en Lotion Collectie | 0642498013423

Verzorg je handen met dit verwenduo van Aromatherapy Associates, doordrenkt met pure essentiële oliën die de zintuigen prikkelen. Deze handverzorgingsset, die een zuiverende handwash combineert met een hydraterende lotion, zorgt voor schone, zachte handen.Veganistisch. SLS-vrij.De Set Bevat:Hand Wash 300mlEen zuiverende gel die de huid reinigt en omhult met aroma’s van lavendel en petitgrain essentiële oliën. Geschikt voor handen en lichaam. De huid voelt direct verfrist, soepel en subtiel geparfumeerd aan. Notenvrij.Hand Lotion 300mlEen voedende vochtinbrengende crème die hardwerkende handen troost met sheaboter en ze hult in een geurige sluier van ylang ylang en vanille uit Madagaskar, die ze zacht en glad maakt.

Prijs: 35.45   (klik hier voor meer informatie