Aromatherapy Associates Exclusive Moments On-the-Go Set | 642498013577

Voor degenen die altijd onderweg zijn en er aan herinnerd moeten worden om een moment voor zichzelf te nemen. Laadt op en zet een stap terug in het leven om op uw best te zijn met onze meest geliefde blends. Of u nu de therapeutische voordelen van Revive, De-Stress of Deep Relax nodig heeft, onze strakke draagtas houdt ze dicht bij u, waar u ook bent.De set bevat:Revive Morning Roller Ball 10mlDruk op de reset-knop en geniet op elk moment van een verkwikkende boost, met de intens geconcentreerde aromatherapie-oliën in onze Revive Roller Ball. De 100% natuurlijke formule bevat een stressvolle mix van Neroli en stemmingsversterkende druivenpitvruchten etherische oliën. Het draagbare leveringssysteem maakt het mogelijk om verfrissende energie aan te boren wanneer u dat nodig heeft.Inner Strength Rollerball 10mlWanneer het leven uitdagingen brengt, zorg dan dat u onze geruststellende Inner Strength Roller Ball te allen tijde bij u draagt. Een zeer geconcentreerde, natuurlijke mix van fijne etherische oliën van angstverzachtende Clary Sage, stemmingsverhogende kardemom en emotie balancerend Geranium werken altijd en overal om de positiviteit te verhogen.Deep Relax Rollerball 10mlRelax on the go met de Deep Relax Roller Ball en laat de rustgevende krachten van Vertivert, Kamille en Sandelhout uw geest verlichten. Perfect voor op reis of om in uw handtas te passen, geniet van een bewust moment en geniet van de ontspannende krachten van deze handige Roller Ball, waar u ook bent.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie