Aromatherapy Associates De-Stress Mind Collection | 0642498013485

De Aromatherapy Associates’ De-Stress Mind Collection combineert twee stressverlagende verwennerijen doordrenkt met kalmerende essentiële oliën. Uw zelfzorgregime wordt naar een hoger niveau getild met een verzorgend spa-gevoel door geuren die een gevoel van sereniteit en ontspanning bevorderen. Dit duo in handig reisformaat helpt u te ontspannen wanneer u opgewonden bent en maakt uw geest los van de dagelijkse overbelasting tijdens een stressvolle dag. De set bevat: De-Stress Mind Rollerball (10 ml) Ervaar de krachten van een intense puls-punt therapie, speciaal ontworpen voor een positief, weldadig gevoel. De kalmerende formule combineert wierrook, wilde kamille, rozemarijn en petitgrain. Verjongt uw drukke geest en lichaam, zorgt voor een evenwichtig humeur en verlicht stress zodat u zich kalm en hersteld voelt. Perfect voor op reis of voor onderweg, uw dagelijkse spanningen smelten als sneeuw voor de zon, wanneer u maar wilt. De-Stress Mind Bath & Shower Oil (55ml) Verlicht een vermoeide geest met deze verhelderende en geconcentreerde badolie, die helpt bij het verlichten van stress en angst, terwijl het lichaam en de geest verfrist worden door de kalmerende combinatie van essentiële oliën van wierook, petitgrain, wilde kamille en rozemarijn.

Prijs: 55.95   (klik hier voor meer informatie