Armani Si Passione Kerst Geschenkset | 3614273613606

Topnoten: Roze peper, peer, zwarte bes.Hartnoten: Roos, jasmijn, heliotroop.Basisnoten: Vanille, Cederhout, Patchouli.De Armani Si Passione Kerstgeschenkset, het perfecte geschenk voor haar, verenigt een full-size en een gratis miniatuur van het eau de parfum met een luxueuze body lotion. De set zit in een luxe Armani geschenkverpakking en hult het lichaam in een sensuele en verleidelijke geur.Inhoud set: Si Passione Eau de Parfum 50ml & 7mlOmschreven als het rode lippenstift in een flesje, opent het parfum met vurige roze peper en zwarte bessen voor een uitbarsting van durf. De geur smelt samen met een hart van roos en heliotroop en biedt een delicaat element voordat een dry-down van vanille en cederhout een opvallende finale toevoegt aan deze verleidelijke geur.Si Passione Body Lotion 75mlEen voedende bodylotion die de huid omhult met hydratatie en een geur die lang blijft hangen.

Prijs: 90.45   (klik hier voor meer informatie