Armani Si Eau de Parfum Kerst Geschenkset – 50ml | 3614273613569

Geur familie: Chypre.Topnoten: Zwarte bessen likeur.Hartnoten: Rose de Mai Absolute, Freesia.Basisnoten: Patchouli, Eikenmos.Geef dit feestelijke seizoen een luxueuze geur cadeau met de Armani Si Christmas Gift Set 50ml. Met een duo van de tijdloze Si EDP en een bijpassende geparfumeerde bodylotion omarmt de geschenkset de huid met een verfijnde en vrouwelijke geur.De geur opent met een uitbarsting van frisse fruitige bloemen. Een cocktail van zwarte bessenlikeur en rose de mai absolute roept beelden op van verse lakens die opdrogen in de zomerbries. Elegante fresia voegt een fris en verslavend randje toe en maakt plaats voor een dry-down van sensuele patchoeli en eikenmos.Inhoud set:Si EDP 50mlSi EDP 15mlSi EDP Body Lotion 75ml 

Prijs: 90.45   (klik hier voor meer informatie