Armani My Way Eau de Parfum Kerstgeschenkset | 3614273613521

Geur familie: Bloemig.Topnoten: Bergamia, citrusbloesem, witte bloemen.Hartnoten: Jasmijn, tuberoos, witte bloemen.Basisnoten: Muskus, vanille, cederhout.Ontsnap aan de verveling van het dagelijkse leven met de Armani My Way geur geschenkset. Het parfum, dat u meeneemt op een olfactieve reis door een bloeiende tuin, is een bloeiend boeket van bloemige noten. De geur is een vloeiende fusie van rijke tinten en nodigt de draagster uit haar horizon te verbreden, zichzelf te zijn en op haar eigen manier te leven.Opening met een citrusakkoord, de hoopvolle topnoten verheffen de zintuigen en inspireren tot positiviteit. De geur maakt plaats voor het krachtige hart en duikt in een bloemencollectie. Jasmijn, tuberoos en witte bloemen worden naadloos met elkaar vermengd, waardoor het parfum oplicht met delicate tinten. Bijna onmerkbaar vindt de geur zijn definitieve vorm, waarbij muskusachtige tinten samensmelten. Cederhout en vanille verstrengelen tot een bitterzoete basis, die op de huid blijft hangen en de zintuigen prikkelt. In een feestelijke verpakking bevat deze parfumreeks twee flesjes – één voor thuis en de andere voor in je handtas – plus een huidverzachtende vochtinbrengende lotion die dezelfde geur heeft.Inhoud set: My Way Eau de Parfum Full SizeMy Way Eau de Parfum ReismaatjeMy Way Hydraterende Geparfumeerde Body Lotion 75ml

Prijs: 90.45   (klik hier voor meer informatie