Armani Lip Maestro Matte Liquid Lipstick & Lip Prime Bundle (Various Shades) – 201 | 3605521677297

Ontdek de voordelen van een professionele microstroombehandeling in één klein, handzaam en krachtig apparaat. Het is aangetoond dat met de NuFACE® Mini het gezicht steviger en strakker wordt en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden voor een ongeëvenaard resultaat thuis bij gebruik van enkele minuten per dag. NuFACE® Mini stimuleert de grotere delen van uw gezicht en hals met zachte microstroomstootjes, en werkt tot diep in de huid voor een strakker, steviger gezicht met minder diepe fijne lijntjes en rimpels, direct en over langere tijd. De set bevat: NuFACE® Mini Device in Limited-Edition met platinakleur Beleef een face lift thuis met NuFACE Mini Facial Toning Device, een innovatief, draagbaar apparaat dat gebruik maakt van microstroomtechnologie voor een gelift uiterlijk met strakkere contouren. Voor de veilige en effectieve, natuurlijke, niet-invasieve gezichtsliftoplossing is klinisch bewezen dat de gezichtscontour en de huidskleur verbeteren, terwijl de oplossing bijdraagt aan de vermindering van rimpels over de kaaklijn, de wangen en het voorhoofd. Het oplaadbare apparaat is goedgekeurd door de FDA en eenvoudig te gebruiken thuis of onderweg; het levert zichtbare, langdurige resultaten bij langdurig gebruik en is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Reisvriendelijk. Pas deze microstroombehandeling 5 keer per week toe gedurende 60 dagen. Na 60 dagen kunt u overschakelen op 3 keer per week. NuFACE Hydrating Leave-On Gel Primer (59ml) Bereid u voor op microstroombehandelingen van NuFACE met de Hydrating Leave-On Gel Primer. Verrijkt met een ultrahydraterende combinatie van phytomoist en hyaluronzuur, wordt de vederlichte formule goed geabsorbeerd en glijdt het met gemak over de huid, waardoor een maximale microstroomgeleiding wordt gegarandeerd voor optimale resultaten. Vrij van olie, alcohol, parabenen, sulfaten, gluten en parfum. Gebruikshandleiding en stroomadapter

Prijs: 78.45   (klik hier voor meer informatie