Armani Diamonds Rose 50ml Kerst Geschenkset | 3614273232975

Topnoten: Framboos, zwarte bes, bergamot.Hartnoten: Lelietjes-van-dalen, roos, fresia.Basisnoten: Patchouli, Ambrette Seed.Trakteer uzelf of iemand die u lief is op deze luxe kerstgeschenkset, met geparfumeerde verwennerijen van Armani. De set bestaat uit Armani’s Diamonds Rose eau de parfum in een full size en een gratis luxe miniatuur, perfect om in je handtas te stoppen en onderweg te gebruiken. Compleet in een luxe Armani geschenkverpakking, is dit een perfect geschenk.De set bestaat uit:Armani Diamonds Rose (50ml & 15ml)Een bloemige geur gehuld in een elegante, veelzijdige fles. Fruitige noten van zoete framboos, zwarte bes en pittige bergamot ontwikkelen zich tot fresia, lelietjes-van-dalen en boeketten van sierlijke roos, alvorens over te gaan in aardse patchoeli en houtachtige ambrettezaad.

Prijs: 49.95   (klik hier voor meer informatie