Armani Code Eau de Toilette Kerst Geschenkset | 3614273613668

Geur familie: Citrus. Houtachtig. Oriëntaals.Topnoten: Citroen, Olijfbloem.Hartnoten: Steranijs.Basisnoten: Guaiac hout, Tonka boon.Trakteer hem op een tijdloze geur met de Armani Code Eau de Toilette Christmas Gift Set. De eau de toilette, de travel spray en de douchegel worden verenigd door een geur die elegantie en raffinement combineert, alles ondergebracht in een luxe Armani geschenkdoos.Inhoud set:Armani Code Homme Eau de Toilette Aftershave 50mlEen oriëntaalse geur voor mannen die een citroencocktail van bergamot en citroen combineert met delicate noten van olijfbloem. Een verwarmende ondertoon van guaiac hout en tonkaboon voegt een verleidelijk tintje toe aan deze eigentijdse geur.Armani Code Homme Travel Spray 15mlEen reisvriendelijke eau de toilette spray, perfect om onderweg bij te vullen.Douchegel 75mlEen luxe douchegel doordrenkt met Armani Code geur voor een verkwikkend douche ritueel.

Prijs: 67.95   (klik hier voor meer informatie