Armani Acqua Di Gio Homme Kerstgeschenkset | 3614273613439

Geur familie: WoodyTopnoten: Bergamot, Neroli, Mandarijn.Hartnoten: Ozonachtige marine noten, Sambac Jasmijn Essentie, Rock Rose, Persimmon Fruit.Basisnoten: Cederhout, Patchouli, Muskus.De Armani Acqua Di Gio Homme Christmas Gift Set verwent de zintuigen met een trio van luxueuze producten. De set bestaat uit een full-size en een travel-size EDT voor hem en een voedende douchegel. De huid wordt gestreeld met een rijke, fruitige geur, klaar voor de vakantieperiode.De geur opent met een citrusachtige melange van bergamot, neroli en mandarijn. Het hart van de geur wordt betoverd door een boeket van sambac jasmijnessence en rotsroos. De aardse basis van cederhout, patchoeli en muskus vervolledigt dit houtachtige aroma.Inhoud set: Acqua di Gio Eau de Toilette 50mlOmhul de hartslagpunten in deze verleidelijke medley van unieke noten.Acqua di Gio Eau de Toilette 5ml Verfris uw geur terwijl u onderweg bent met de miniatuur EDT.Acqua di Gio Douchegel 75mlReinig de huid met een geparfumeerd schuim, verwijder onzuiverheden en onthul een fris oppervlak.

Prijs: 67.95   (klik hier voor meer informatie