ARK Skincare Age Defend Replenishing Moisturiser 55ml | 5060202053650

Verzorg als dertiger of veertiger uw huid met de speciaal samengestelde moisturizer van ARK Skincare. De crème is ontworpen om te voeden en te beschermen en zit boordevol goede eigenschappen die vroegtijdige tekenen van veroudering helpen verminderen. Dankzij co-enzym Q10 en een mix van olijfolie en sheaboter wordt de huid diep gehydrateerd met een zachtere finish. Matrixyl zorgt voor een gladder gezicht door de huid te verstevigen en rimpels te vervagen. Bovendien versterkt vitamine A uit Retinyl Palmitate de huid voor een sterker oppervlak. Het normale collageen wordt behouden voor een vol en soepel eindresultaat. Dit ingrediënt kan worden gebruikt op de gevoelige huid en veroorzaakt minder irritatie dan traditionele retinol. Dankzij de passievrucht en kiwi wordt u getrakteerd op veel omega 3-vetzuren die helpen de hydratatie te ondersteunen. Blauwe lotus is rijk aan antioxidantbescherming en zorgt voor een stevigere, meer elastische illusie. Zonder parabenen, sulfaten, SLS, minerale olie, S.D. alcohol, formaldehyde, kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie