Ardell Magnetic Liquid Liner & Lash – Wispies | 074764649201

Geef uw oogopslag meer definitie en drama met de nepwimpers en vloeibare eyeliner van Ardell. De nepwimpers zijn voorzien van een zeer draagbaar medium volume, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor zowel looks voor overdag als voor een feestje. Met een lange lengte en een pluizige, piekerige textuur kunt u een hertachtige esthetiek bereiken, in overeenstemming met de vederlichte nepwimpertrend die in de hele schoonheidsindustrie wordt gezien. Maak u klaar om met uw wimpers te verleiden en hoofden te doen omdraaien, want de superieure krul en het volume van de wimpers laten uw oogopslag stralen. De Invisiband® zorgt ervoor dat de nepwimpers naadloos overgaan in uw natuurlijke wimpers. De lichtgewicht gel-eyeliner brengt snel en moeiteloos aan, waardoor de set ideaal is voor mensen met ogen die te gevoelig zijn voor latex en lijm. U kunt zo lang mogelijk van de waterdichte en herbruikbare nepwimpers genieten.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie