Ambre Solaire Clear Protect Transparent Sun Cream Protection Spray SPF50 200ml | 3600541012103

Garnier Ambre Solaire Clear Protect Sun Cream Spray SPF 50 biedt een hoge bescherming in een transparante formule en is niet vet en plakt niet, zonder witte strepen achter te laten. De spray is praktisch in gebruik en ultrafris om aan te brengen, trekt snel in de huid en is zo ontworpen dat u hem eenvoudig over het hele lichaam kunt aanbrengen, zelfs als u de fles ondersteboven houdt. Bevat Mexoryl® XL, een geavanceerd gepatenteerd filter om te beschermen tegen UV- en UVB-stralen en tegen door de zon veroorzaakte huidbeschadiging. Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid door blootstelling aan de zon. Het hydraterende complex is verrijkt met Cactus Nutriflavones en Pure Vitamine E om de huid te hydrateren en het vochtgehalte vast te houden.

Prijs: 6.95   (klik hier voor meer informatie