AHAVA Mineral Body Lotion Spring Blossom 250ml | 697045157303

Verwen de huid met de vochtbindende eigenschappen van AHAVA Mineral Body Lotion Spring Blossom, een lichtgewicht maar luxe bodylotion die is ontworpen om de droge huid te voeden en te kalmeren. De best verkopende formule, die geschikt is voor dagelijks gebruik, bevat de exclusieve Osmoter™ en voedende botanische extracten, waaronder voedend Dode Zee-water, aloë vera en verzachtende toverhazelaar. Het smelt snel op de huid en geeft het lichaam van top tot teen een diepgaand gehydrateerd en verzorgd gevoel. Verbetert en verzegelt vocht voor een comfortabel gevoel, de hele dag door. Verrijkt met een lichte bloemengeur die doet denken aan de lente. Vrij van parabenen, natriumlaurylsulfaat (SLS), ftalaten en triclosan. Geschikt voor veganisten. Hypoallergeen. Getest op allergieën en goedgekeurd voor de gevoelige huid.

Prijs: 26.45   (klik hier voor meer informatie