AHAVA Dry Oil Body Mist – Sea-Kissed | 697045156191

De Dry Oil Body Mist van AHAVA heeft nu een rustige ‘Sea Kissed’-geur, die koel water, een zonovergoten huid en zilte zeelucht omvat. De spray-on droge olie bevat een voedende combinatie van essentiële oliën, die werken om het vochtgehalte van de droge huid te herstellen. Extracten van jojobazaad- en sesamzaadolie helen en herstellen de huid. Beide zijn rijk aan antioxidanten en anti-aging eigenschappen, terwijl Dunaliella-algen de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en helpen de celdegradatie te vertragen. De verfrissende en verkwikkende bodyspray brengt uw zintuigen in vervoering, verzorgt uw huid en zorgt voor een gezonde gloed. Vrij van parabenen, petroleum, agressieve synthetische ingrediënten en dierproeven.

Prijs: 34.95   (klik hier voor meer informatie