Abercrombie & Fitch Naturally Fierce Eau de Parfum Sedt | 0085715165701

Geur familie: Bloemig, houtachtig, muskus.Topnoten: Cactuswater, zoete agave, zonnebloemen.Hartnoten: Romige kokosnoot, oranjebloesemwater, plumeria.Basisnoten: Warm sandelhout, mos, doordrenkte vetiver.Geef het cadeau van haar kenmerkende geur met Abercrombie & Fitch’s Naturally Fierce Eau de Parfum Set. De elegante geur nodigt u uit om uw 100% natuurlijke zelf te zijn, en viert de levendigheid van het leven.Inhoud set:Naturally Fierce Eau de ParfumVers cactuswater, zoete agave en zonnebloemen creëren een warme, omhullende opening, die je meeneemt naar een zonovergoten hart van zoete oranjebloesem, plumeria, en romige kokosnoot. Warm sandelhout en doordrenkte vetiver in de basis creëren een versterkende kuil.

Prijs: 65.95   (klik hier voor meer informatie