111SKIN Precious Vloeibaar Masking Zakje | 5060280376405

111SKIN, pioniers op het gebied van luxueuze huidverzorging, introduceren de Precious Liquid Masking Bag, een set van 3 gezichtsmaskers om je teint te voeden, te versterken en te herstellen.Inhoud set:Moleculair Hydraterend MaskerHydrateren, verzachten en voller maken met dit geconcentreerde gezichtsmasker. De formule helpt de huid te overspoelen met vocht dankzij multimoleculair hyaluronzuur en andere gulle bevochtigingsmiddelen. Dit masker, dat is verrijkt met infusies om het huideigen proces te stimuleren, ondersteunt een soepele, jeugdig uitziende teint.NAC Y2 HerstelmaskerEen gezichtsmasker om de schadelijke effecten van oxidatieve stress, irritatie en roodheid te helpen minimaliseren. De formule wordt gevoed door een drietal barrièreopbouwende complexen, waaronder de kenmerkende NAC Y2, en helpt de huid te versterken tegen schadelijke invloeden van buitenaf.Zuurstof ExpressDit gezichtsmasker is ontworpen om uw teint te verstevigen en te verfijnen. De formule is geformuleerd om cellulaire processen te ondersteunen en hun functie te optimaliseren en is geïnspireerd op de kenmerkende cryotherapie-technologie van het merk. Het helpt de zichtbaarheid van poriën te minimaliseren, terwijl het verstrakt en vitaliseert, dankzij een mix van zuurstof, ATP en 5 actieve complexen.

Prijs: 220.45   (klik hier voor meer informatie