Vichy Mineralblend Foundation – 30ml | 3337875641890

Hydraterende Foundation tot 16 uur een frisse teint Effectiviteit Hydraterende, op water gebaseerde foundation. De lichtgewichte formule bevat dermacosmetische  actieve ingrediënten zoals Vichy Mineraliserend Water, hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong en minerale pigmenten. Bij het aanbrengen past deze foundation naadloos aan op de huid, waardoor het de hele dag vrij is om te ademen met frisse gloed tot 16 uur. Iedere dag weer, is de huid zichtbaar gezonder en zijn vermoeidheidsverschijnselen verminderd. * ULTRA-HYDRATERENDE FORMULE * TOT 16U EEN FRISSE GLOED * UNIFORME EN EGALE TEINT Gebruik * Stap 1: Doseer. Breng een kleine hoeveelheid Mineralblend vloeibare foundation aan op de rug van uw hand. Strijk uw beautyblender, borstel of gewoon uw vingertoppen voorzichtig langs het product. * Stap 2: Aanbrengen. Breng de foundation aan op het gezicht met een sponsje of met de vingertoppen vanaf het midden van het gezicht naar buiten. * Stap 3: Egaliseer. Egaliseer de foundation naar beneden richting de nek om kleurverschillen te voorkomen. Actieve ingrediënten Minerale pigmenten: Bedekt de oneffen huid.Natuurlijke oorsprong hyaluronzuur: Bekend om de huid voller en gehydrateerder te maken.Vichy Mineraliserend water: Versterkt de natuurlijke afweer van de huid.   Lees meer over het merk (https://www.apotheekenhuid.nl/service/vichy/)

Prijs: 20.95   (klik hier voor meer informatie)