Vichy Liftactiv Supreme Ogen – 15 ml | 3337871323332

Effectiviteit Resultaten bewezen onder dermatologisch toezicht. Onmiddellijk effect: de omhullende textuur spant de oogleden zichtbaar aan en de optisch corrigerende bestanddelen vervaagt lijntjes, rimpels, wallen en kringen. Na 4 weken, rimpels worden gladgestreken, de oogleden zijn aangespannen. Gebruik LIFTACTIV Supreme Ogen wordt’s morgens en/of’s avonds gebruikt op een perfect gereinigde huid. – Breng de crème met een lichte, gladstrijkende beweging aan op de onderste en bovenste oogleden en strijk ze zachtjes verder uit tot op de slapen. – Druk dan even met de vingertoppen op een aantal drukpunten op het onderste ooglid, van binnen naar buiten toe en eindig op de slaap. Actieve ingrediënten Incombinatie met de drainerende werking van Actifeïne is Fibrocyclamide het 1e actieve complex dat in staat is de vezelvoorraad aan te vullen in de extra kwetsbare oogcontourzone. Rhamnose Lees meer over het merk (https://www.apotheekenhuid.nl/service/vichy/) (https://www.apotheekenhuid.nl/service/vichy/)

Prijs: 28.95   (klik hier voor meer informatie)