Vichy Dercos Anti-roos Shampoo Normaal tot vet haar – 2×200 ml | 8710679145842

Let op: Je ontvangt 2x Vichy DERCOS Anti-roos Shampoo Normaal tot vet haar 200 ml  Effectiviteit DERCOS Anti-roos shampoo vet haar verwijdert zichbare roos en vermindert jeuk. Selenium DS, een krachtige natuurlijke werkstof, die klinisch erkend wordt door dermatologen vanwege zijn effectieve werking, pakt de roos aan en verwijdert zelfs de meest hardnekkige roos. De Cohesylwerkt als een cement om de cellen van de hoofdhuid onderling weer aan elkaar te hechten en zo roos te voorkomen. De hoofdhuid normaliseert: afschilfering verwijderd, afschilfering reguleerd * werkt tegen hardnekkige roos vanaf het eerste gebruik * antirecidief tot wel 6 weken na de behandeling * minder jeuk vanaf het eerste gebruik Je hoofdhuid wordt genormaliseerd: direct gezuiverd en langdurig gereguleerd.  Gebruik Gebruiken als je reguliere shampoo tijdens een kuur van 4 weken. Daarna regelmatig blijven gebruiken (1 x per week) in combinatie met een verzorgende shampoo, bijvoorbeeld Dercos dermokalmerende shampoo. Vermijd contact met de ogen en de beschadigde hoofdhuid. Actieve ingrdiënten Seleniumdisulfide, een krachtig dermatologisch bestanddeel, heeft een drievoudige werking: – Het verwijdert micro-organismen. – Zuivert de hoofdhuid van bestaande schilfers. – Reguleert de normale afschilfering van de hoofdhuid. Salicylzuur bekend om zijn keratolitische werking, stimuleert de natuurlijke afschilfering van de hoofdhuid. Lees meer over het merk (https://cdn.webshopapp.com/shops/144142/files/280731679/vichy-1.png)

Prijs: 25.11   (klik hier voor meer informatie)