SkinCeuticals A.G.E. Eye Complex – 15ml | 635494358209

Een anti-rimpelcrème welke strijdt tegen de zichtbaarheid van kraaienpootjes, donkere kringen en gezwollen ogen. Effectiviteit  A.G.E. Eye Complex is een geavanceerde anti-rimpel oogcrème die donkere kringen, wallen en kraaienpootjes geassocieerd met geavanceerde glycatie-eindproducten (A.G.E.), een belangrijke factor van het natuurlijke verouderingsproces, verbetert. Deze zijdezachte oogcrème is geformuleerd voor het gevoelige gebied van de ogen met een krachtige combinatie van proxylane, bosbessenextract, en een complex van flavonoïden en synergetische peptiden. Bevat ook optische diffusers voor diffuus licht en verbetert onmiddellijk de uitstraling van vermoeide, doffe ogende ogen. Voordelen * Vochtinbrengend om zichtbare kraaienpootjes en rimpels glad te strijken * Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen * Optische-diffuse pigmenten verbeteren direct zichtbare tekenen van vermoeidheid Gebruik Breng één of twee keer dagel?ks aan onder de ogen en b? de wenkbrauwen. Actieve ingrediënten * Complex van flavanoïden en synergetische peptiden: Maakt donkere kringen minder zichtbaar, verbetert de stevigheid en kleur rondom de ogen en vermindert wallen onder de ogen. * Bosbessenextract: Van nature afgeleid en zowel een antioxidant als een anti-glycatie ingrediënt. Helpt om de huidmatrix te versterken en het verschijnen van rimpels en verslapping te voorkomen. * Proxylane?: Ontwikkeld om vocht en voedingsstoffen te helpen herstellen omde stevigheid van de huid te verbeteren en het uiterlijk van rimpels en kraaienpootjes te verminderen. * Optische Diffusers: Verspreiden licht om het uiterlijk van donkere kringen te minimaliseren en de uitstraling van vermoeide, doffe ogen te verbeteren.

Prijs: 92   (klik hier voor meer informatie)