La Roche-Posay Anthelios Kind Zijdezachte Melk SPF50+ – 250ml | 3337875550628

Eigenschappen Gevoelige kinderhuid. Zonne-intolerantie. Extreem felle zon. Zeer hoge, brede en fotostabiele UVA- en UVB-bescherming. Optimale bescherming SPF 50+ met extra bescherming tegen UVA (strenger dan de Europese aanbeveling voor zonneproducten) dankzij het gepatenteerde filtersysteem Mexoplex in combinatie met kalmerend en antioxiderend thermaal water van La Roche-Posay. Niet vette en niet kleverige textuur, makkelijk aan te brengen. Zeer waterbestendig. Getest onder dermatologen en pediatrisch toezicht.  Resultaten De tere kinderhuid is beschermd tegen zonverbranding maar ook tegen celbeschadiging ten gevolge van UV-straling. Gebruik 30 minuten voor het zonnebaden aanbrengen. Om de 2 uur opnieuw aanbrengen, ook na elke zwembeurt. Uitwendig gebruik. Kinderen jonger dan 3 jaar uit de zon houden. Lees meer over het merk (https://www.apotheekenhuid.nl/service/la-roche-posay/)

Prijs: 21.95   (klik hier voor meer informatie)