JANZEN Body Scrub – 420gr | 871761230773

Effectiviteit Een zuiver idee: de scrub voor een satijnzachte huidén een goed humeur. Voel hoe zeezout in combinatie met drie originele oliën je huid eerst grondig aanpakt en dan verzorgt en verwent. Scrubben (ex-foliëren) is het verwijderen van dode huidcellen. Huidcellen vernieuwen zich de hele dag door, ook’s nachts. Het lichaam maakt extra cellen aan als je in aanraking komt met UV-stralen of als reactie op andere schadelijke invloeden. Door deze cel-vernieuwing verlies je dode huidcellen. Als je deze niet goed weghaalt, wordt je huid wat grauw, doordat het’verstikt’. Scrubben zorgt er voor dat je huid straalt en dat het zachter en gladder aanvoelt. Ook zullen zichtbare velletjes verdwijnen, want ook dat zijn dode cellen. De scrub van Janzen is gebaseerd op Thalasso therapie: een kuur met zeewater, rijk aan organische zouten, mineralen en sporenelementen met een verzorgende olie. Thalosso betekent niet voor niets’al het goede van ze zee’, het geeft iedere keer opnieuw kracht en rust. Tevens te gebruiken als badzout. Voor het zonnebaden scrubben is een voorwaarde voor een mooi egaal bruine tint. Scrubben is goed voor de doorbloeding van de huid en kan daardoor cellulitis verminderen.  Nr. 04 GreyDe aardse lijn Grey 04 is geïnspireerd op een ongerept bos. Bestaande uit hars en houtsnippers, atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout. Nr. 22 BlackRijke lijn Black 22 is geïnspireerd op frisheid en warmte. Bestaande uit levendig bergamot met warm en zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen. Nr. 33 BlueIntuïtieve lijn Blue 33 is geïnspireerd op hout en fruit. Bestaande uit ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus. Nr. 69 FuchsiaDe verleidelijke lijn Fuchsia 69 is geïnspireerd op de liefde. Bestaande uit witte bloemen, waaronder jasmijn, samen met zachte gardenia, anjer en de verleiding van ylang-ylang. Nr. 77 OrangeDe lijn van geluk, Orange 77 is geïnspireerd op een lange zomerdag, onweerstaanbaar, zinnenprikkelend. Bestaande uit bloemen, fruit en vanille. Met een hartstocht van mandarijn, roos, jasmijn, een vleugje kokosnoot, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout.

Prijs: 17.5   (klik hier voor meer informatie)