Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème – 50ml | 4005800160554

Effectiviteit Door de natuurlijke vermindering van hormonale activiteit rond de menopauze wordt de huid zichtbaar dunner, droger en ontstaan er diepere rimpels. Het dunne en tere huidweefsel wordt geherstructureerd en er ontstaat een stabieler en meer ondersteunend weefsel. Bovendien wordt de verbinding tussen opperhuid en lederhuid aangesterkt, waardoor de microcirculatie van de huid toeneemt en de huid straalt. Speciale UV-filters (SPF15 + UVA-bescherming) voorkomen UV-geïnduceerde huidveroudering en het ontstaan van pigmentvlekken. Gebruik Gebruik elke ochtend op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in. Niet bewaren boven 25°C. Vermijd contact met de ogen. Lees aandachtig de bijsluiter voor verdere informatie. Actieve IngrediëntenHyaluron-Filler + Elasticity bevat Arctiin en Apiaceae-Peptides, unieke uit de natuur afgeleide ingrediënten die de productie van collageen reactiveren en versnellen.

Prijs: 35.99   (klik hier voor meer informatie)