Embryolisse Lait Crème Concentré – 30ml | 3350900000394

Effectiviteit Een fantastisch verzorgend product. Een waar beautygeheim. Al decennialang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten. Een samenstelling van natuurlijke ingrediënten met bewezen goede eigenschappen, rijk aan vetzuren en vitamines. Deze ingrediënten leveren alle essentiële voedingsstoffen en hydratatie voor het evenwicht van de huid en herstellen de hydrolipidelaag (het natuurlijke afweermechanisme dat beschermt tegen schadelijke invloeden waaraan de huid wordt blootgesteld). Zij versnellen tevens de celvernieuwing. De huid is gehydrateerd, gevoed en gerepareerd en voelt weer soepel, glad en elastisch aan. Tekenen van droogheid en irritatie verdwijnen en de huid wordt rustig. De romige textuur van de crème laat een dun, satijnzacht laagje achter,zelfs op de droge huid. Samenstelling Verzachtende olie en natuurlijke, actieve ingrediënten: Kariteboter, bijenwas, aloë vera en soja-eiwitten. Symdiol 68T (een conserveringsmiddel zonder parabenen) Dit product heeft een uitgebalanceerde samenstelling om de kans op mogelijke allergische reacties te minimaliseren. Gebruik Iedere morgen en/of avond aanbrengen op een schone, droge huid. Zachtjes inmasseren en vervolgens laten intrekken. De Lait-Crème Concentre kan ook gebruikt worden om de huid te reinigen of om make-up te verwijderen, of als een repair-mask, aftershave crème of babylotion. Ingrediënten AQUA. PARAFFINUM LIQUIDUM. STEARIC ACID. GLYCERYL STEARATE. TRIETHANOLAMINE. CERA ALBA. CETYL PALMITATE. BUTYROSPERMUM PARKII. STEARETH-10. POLYACRYLAMIDE C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7. PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ALOE BARBADENSIS. 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL. TROPOLONE. PARFUM.

Prijs: 10.95   (klik hier voor meer informatie)