DERMASENCE PhytoClare – 50ml | 4260149618689

De talgvormende gelcrème voor een vette, acne-gevoelige huid heeft een kalmerende en matterende werking. Het voorkomt onzuiverheden en puistjes. Op de lange termijn zien de poriën er fijner uit en de huid helderder. Een innovatief complex van dye’s wede en andere plantenextracten heeft een ontstekingsremmend effect. De lichte gelformulering met Zinc PCA absorbeert snel, is ideaal als basis voor make-up en kan ook worden gebruikt in combinatie met therapie. Kenmerken * Huidvernieuwende en poriënverfijnende gelcrème voor de vette, acne-gevoelige huid * Een innovatief complex van verven en andere plantenextracten heeft ontstekingsremmende eigenschappen * Kalmeert en verzacht de huid onmiddellijk * Op de lange termijn lijken de poriën fijner, de huid helderder * Reguleert de talgproductie en voorkomt onzuiverheden en puistjes * Niacinamiden werken de ontwikkeling van puistjesverven tegen* De lichtgewicht gelformulering absorbeert snel en is ideaal als make-up foundation * Ook geschikt voor therapie * Dermatologisch getest * Opvolger van DERMASENCE Phytosabal GebruikReinig na het reinigen met DERMASENCE Mousse Cleansing Foam en DERMASENCE Tonic voldoende hoeveelheid op degezichtshuid. Ingrediënten AQUA, CANOLA OIL, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PROPANEDIOL, HYDRATED SILICA, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, NIACINAMIDE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PYRIDOXINE HCL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, ZINC PCA, RHEUM RHABARBARUM EXTRACT, SALICYLIC ACID, ISATIS TINCTORIA LEAF EXTRACT, BISABOLOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HUMULUS LUPULUS (HOPS) EXTRACT, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, ETHYL FERULATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYACETOPHENONE, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PARFUM.

Prijs: 17.5   (klik hier voor meer informatie)