DermaQuest? DermaClear Mask – 56.7g | 839704000203

Met 2% salicylzuur. Dit milde kleimasker heeft een kalmerende, verachtende werking op acne en ontstekingen. Het masker bevat stamcellen van wilgenbast, sinaasappel, blauwe zeedistel en sering. De gevoelige huid wordt verkoeld en beschermd, terwijl post-acne verkleuringen afnemen. Het masker biedt verlichting voor mensen met acné gevoelige huid. Verstoppingen verminderen zonder dat de huid uitdroogt.  Geschikt voor: gelaat. ? Absorbeert overmatige olie? Kalmeert en verkoelt zacht de geirriteerde huid ? Vermindert roodheid veroorzaakt door acne Gebruik ? Breng het masker met de vingertoppen aan op een schone huid (vermijd de ogen)? 5-10 minuten laten intrekken en vervolgens goed afspoelen met lauwwarm water? Gebruik vervolgens verzorgende producten en een moisturizer

Prijs: 44   (klik hier voor meer informatie)