DermaQuest? C Infusion Eye Cream – 14.8ml | 839704000364

Dit uitzonderlijke oogproduct hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke glans. Door het stimulerende effect worden donkere kringen verminderd en wordt de doorbloeding in de kwetsbare huid onder de ogen bevorderd. De zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels wordt verminderd. Geschikt voor: gelaat? Krachtige antioxidanten bestrijden vrije radicalen om celschade te voorkomen? Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels? Verstevigt en versterkt de huid? Stimuleert de collageenproductie? Egaliseert de structuur en teint van de huid? Verhoogt het effect van zonnebrandcrèmes? Hydrateert de huid Gebruik ? Neem een kleine hoeveelheid op de vingertoppen en breng voorzichtig aan op de huid rond de ogen? Vermijd contact met de ogen en oogleden

Prijs: 60   (klik hier voor meer informatie)