Avene Voedende Crème – 50ml | 3282770209402

Effectiviteit Een smeltende textuur barstensvol omhullende emolliërende oliën voor de droge hui. Dit verzorgingsproduct doet de natuurlijke schoonheid van de droge gevoelige huid ontluiken. Hoe?             – Een natuurlijk extract van rode vruchten dat de huidcellen een echte”boost”geeft werd gecombineerd met een stabiele vorm van antioxiderende vitamine E. De huid wordt beschermd.              – De smeltende textuur voedt de droge huid dankzij voedende bestanddelen die de eigenlijke structuur van het intercellulair cement nabootsen en een niet-vette, zijige film op de huid vormen.             – Thermaal Water van Avène kalmeert en verzacht de huid.De droge huid voelt opnieuw soepel en comfortabel aan. Ze zit weer barstensvol energie, tekenen van vermoeidheid werden gewist en de teint ziet er stralend uit. Is het iets voor mij? De Revitaliserende voedende crème wordt aanbevolen voor alle droge, futloze gevoelige huidtypes (vermoeide gelaatstrekken en vale teint) die oncomfortabel aanvoelen en een tekort aan voedingsstoffen ervaren. Gebruik Uw gelaat reinigen met de Milde Reinigingsmelk.’s Ochtends en’s avonds op gelaat en hals aanbrengen.

Prijs: 25.5   (klik hier voor meer informatie)