Vichy PURETÉ THERMALE Reinigingsmousse – 150 ml | 3337871320980

Effectiviteit Vichy PURETÉ THERMALE reinigingsmousse voor de gevoelige huid reinigt en onthult haar glans. Het”magische”water verandert direct in een smeuïge en luchtige mousse die je huid op milde wijze reinigt en weer laat stralen. Vichy PURETÉ THERMALE is voor iedereen, zowel ?s avonds als in de ochtend te gebruiken en zorgt voor een frisse en stralende teint. Ontwikkeld op basis van Captelae, een plantenextract, en het thermale bronwater vanVichy, is het product zelfs geschikt voor de meeste gevoelige huid. Gebruik Voor optimale reiniging raden wij aan om Vichy PURETÉ THERMALE zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken. ?s Ochtends reinig je de talgresten van afgelopen nacht en ?s avonds het vuil en stof van de dag. Voor een doeltreffende reinigingbreng het met ronddraiende bewegingen aan op een vochtig gezicht  en spoel je af met water. Voordelen Hoogwaardige kwaliteit van Vichy – Optimale reiniging voor een stralende huid – Voor elke huidtype te gebruiken – De scherpste prijs en snelle levering – Kennis enservice van een echte apotheek. Lees meer over het merk (https://cdn.webshopapp.com/shops/144142/files/280731679/vichy-1.png)

Prijs: 14.5   (klik hier voor meer informatie)