Vichy LIFTACTIV Supreme Anti-Oxidanten Booster – 10ml | 3337875560931

Vichy’s eerste anti-oxidanten booster met Vitamine C dat oxidatieve stress helpt aanpakken om zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen na 10 dagen.Voor vrouwen vanaf 40 jaar die het verschijnen van rimpels willen verminderen en een verlies aan stevigheid willen verbeteren en tegelijk hun huid willen beschermen tegen schade door UV-stralen. Effectiviteit. Geef je huid een boost. De Vichy Liftactiv Supreme Anti-Oxidanten Booster bevat een hoge concentratie pure vitamine C (15%), gecombineerd met gefragmenteerd hyaluronzuur (0,1%) en andere krachtige anti-oxidanten. Een product met slechts 11 ingrediënten, hypoallergeen en zonder parfum.  Vecht tegen HO en O2-vrije-radicalen * Stralende gloed van de huid * Meer effen teint * Vermindert rimpels Stimuleert de expressie en integriteit van keratinocyten en synthese van eiwitten * Verbetert de veerkracht van de huid * Draagt bij aan een goede hydratatie * Verbetert de elasticiteit * Vermindert rimpels en kraaienpootjes Ook UV-stralen zijn een belangrijke oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Door naast de booster Liftactiv UV (https://www.apotheekenhuid.nl/vichy-liftactiv-supreme-uv-50ml.html) te gebruiken, strijd je tegen rimpels en verlies aan stevigheid én help je je huid beschermen tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen, met een beschermingsfactor SPF 15.Resultaten na 10 dagen: Je huid is uitgerust, steviger en fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid zijn verminderd*. * Klinische studie en zelf-evaluatie bij 52 vrouwen Gebruik. Gebruik de Vichy Liftactiv Supreme Booster 10 dagen lang, 3 tot 4 keer per jaar (wanneer de huid een boost nodig heeft). Doe 4-5 druppeltjes op je handpalm. Breng 1 keer per dag aan met je vingertoppen op een gereinigd en droog gezicht. Vermijd de oogcontouren. Het wordt aangeraden om hierna, voor blootstelling aan de zon, een zonneproduct te gebruiken met minimaal SPF 15. De hypoallergene formule werd getest op gevoelige huid. Deze booster, die verrijkt is met het thermaal bronwater van Vichy, kalmeert, versterkt en regenereert je huid. Lees meer over het merk (https://www.apotheekenhuid.nl/service/vichy/)

Prijs: 29.95   (klik hier voor meer informatie)