La Roche-Posay Tolériane Teint Fluid SPF25 – 30ml | 3337872412325

Corrigeert en egaliseert zonder maskereffect Perfecte dekking met hoge tolerantie voor de huid. Alle huidtypes.  25% pigmenten. SPF25. Neurosensine. Nickel-controlled. Waterbestendig. Oil Free. Houdt 8 uur. Aanbrengen met vingers of penseel. Eigenschappen Gevoelige tot intolerante huid met huidonvolkomenheden.Werkt alle huidonvolkomenheden weg en maakt de teint perfect egaal dank zij zijn sterk dekkend effect. De ultra-stretch formule bevat een nieuw, gepatenteerd texturerend bestanddeel waardoor hij zich makkelijk aan de huid aanpast. Dit geeft een natuurlijk make-upresultaat zonder ?pancake effect? en zorgt voor langdurig comfort. Hoge tolerantie. Zonder conserveermiddelen. Getest op gevoelige tot intolerante huid. Niet comedogeen. Zonnebescherming SPF 25. Werkt alle onvolkomenheden weg voor een gelijkmatige, onberispelijke teint, zonder te ?opgemaakt? effect. Resultaten Dekkend, om rode vlekken en andere oneffenheden te camoufleren. Gebruiksvriendelijk en met maximaal comfort. Fijne, lichte texturen met hoge pigmentconcentraties om op een natuurlijke manier te camoufleren en de huid egaal te maken zonder”zwaar”opgemaakt effect. De SPF25 biedt een hoge bescherming tegen de gevaren van de zon. Gebruik Met de vingers of met een kwastje wat product op de middenzone van het gezicht aanbrengen en daarna met cirkelvormige bewegingen naar de buitenkant van het gezicht toe uitwrijven. Lees meer over het merk (https://www.apotheekenhuid.nl/service/la-roche-posay/)

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie)