La Roche-Posay Toleriane Teint Corrigerende Penselen x2 | 8710679147440

De penselen zijn verkrijgbaar in de kleuren; groen, geel, licht (01 Beige) en donker (02 Beige) beige. Let op: Je ontvangt 2x La Roche-Posay Toleriane Teint Corrigerende Penselen  Effectiviteit Deze penselen zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. De penselen corrigeren plaatselijke kleurfoutjes: * Het groene penseel: om roodheid te corrigeren (littekens, couperose,…). * Het gele penseel: om blauwachtige foutjes te corrigeren (donkere kringen, vitiligo,…). * Het beige penseel: om huidonvolkomenheden te camoufleren en te egaliseren. Verkrijgbaar in een lichte en donkere variant. Gebruik Na de dagcrème in kleine toetsen aanbrengen op de plaatselijke foutjes en uitvlakken. Samenstelling AQUA / WATER, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, MAGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRISTEARIN, CELLULOSE GUM, ACRYLATES COPOLYMER. Lees meer over het merk (https://cdn.webshopapp.com/shops/144142/files/281306023/lrplogo.png)

Prijs: 30.51   (klik hier voor meer informatie)